Uncategorized

Službeno priopćenje

Ovim putem želimo upozoriti gluhoslijepe, gluhe i nagluhe osobe kako putem facebook-a i sms-a kruži lažna poruka povezana sa brzim i lakim dobivanjem kredita koju nudi SANDRA NANCY TELLO. Pozivamo sve gluhoslijepe, gluhe i nagluhe osobe na oprez, da ne odgovaraju na ovu ili slične poruke te da ukoliko takvu poruku dobiju, obavezno prijave najbližoj policijskoj postaji!

U nastavku prenosimo u cijelosti tekst poruke:

„Poznajete li gospođu Sandra? Ako trebate ozbiljan i pošten novac, možete kontaktirati gospođu Sandru Nancy TELLO, ona je vrlo prijateljska i ljubazna, pomoći će vam da dobijete kredit i bit ćete zadovoljni. Ovdje je njegov e-mail: sandranancytello@gmail.com.Pišite na ovu e-poštu i recite mu koliko želite i koliko vam treba za naknadu. Njegov telefonski broj: +33 756 81 63 03. Sretno vam i sretna nova godina 2019.“.

Želimo naglasiti kako Savez Dodir, lokalne udruge Saveza Dodir te predsjednica Saveza Sanja Tarczay nisu ni na koji način povezani s ovom porukom. Molimo ne nasjedajte na ovakve poruke! Upozoravamo kako je poruka lažna i poslana s ciljem da našteti gluhoslijepim, gluhim i nagluhim osobama!

 

Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir

Termini održavanja završnih ispita

Završni ispiti za polaznike i polaznice 1. i 3. stupnja tečaja HZJ održati će se prema sljedećem rasporedu:

1. stupanj3. stupanj
1. rokČetvrtak, 15. veljače
16:00-18:00
*Subota, 17. veljače
10:30-12:00
2. rokČetvrtak, 22. veljače
16:00-18:00
Subota, 24. veljače
09:00-11:00

Napomena:

Završni ispiti će se održati u velikoj dvorani Udruge gluhih i nagluhih osoba grada Splita i županije Splitsko-dalmatinske, Bana Jelačića 6 u Splitu,* 1. rok za polaznike i polaznice 3. stupnja održati će se u Info zoni, Jerina 1 u Splitu.

Kvaliteta života gluhih i gluhoslijepih osoba u gradu Splitu

Poštovani posjetitelji,
molimo Vas za sudjelovanje u sociološkom istraživanju o kvaliteti života gluhih i gluhoslijepih osoba. Rezultati istraživanja biti će korišteni isključivo u znanstvene svrhe. Garantiramo Vam anonimnost, te Vas molimo za iskrenost i otvorenost. Upitnik možete pronaći ovdje.

Početak tečaja HZJ

Tečaj HZJ počinje 7.10.2104. Informativnim satom za polaznike 1. semestra, informativni sat će se održati u Info zoni s početkom u 19 sati.

Na informativnom satu dobit ćete sve potrebne informacije o provedbi tečaja i zapisat ćete se za grupu koja vam odgovara.

Na informativni sat potrebno je donijeti 200 kn za kupnju knjige za prvi semestar i indexa. Tečaj službeno počinje 13.10.2014. u terminu koji odaberete. Sva pitanja o tečaju HZJ možete uputiti na tecajhzj-split@dodir.hr.